Oud-Cromstrijensedijk WZ 26, Klaaswaal

0186 71 1107

Valerie van Brakel

Valerie van Brakel
Mondhygiëniste

Welkom op de website van FRIS Mondhygiëne. Mijn naam is Valerie van Brakel en ik ben een gediplomeerd mondhygiëniste (Bachelor of Health). FRIS is mijn eigen praktijk waarin ik patiënten help, begeleid en behandel bij allerlei voorkomende soorten tandvlees- en gebitsproblemen.

Voordat ik met FRIS mijn eigen praktijk oprichtte ben ik vijf jaar werkzaam geweest in een grote algemene tandartsenpraktijk waar naast het algemene gedeelte ook implantologie aan de orde kwamen en  een parodontologie praktijk waar ernstige tandvlees aandoeningen werden behandeld. Hier deed ik op de verschillende terreinen waardevolle ervaring op die ik nu bij FRIS in de praktijk breng.

Voordat ik in het werkende leven terecht kwam heb ik in eerste instantie een opleiding tot tandartsassistente afgerond. Vervolgens ben ik een jaar als assistente aan de slag gegaan, maar ik wilde me graag verder verdiepen. Een logisch vervolg was voor mij de vier jarige opleiding Mondhygiëne (HBO), gevolgd aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Tijdens de stages die ik tijdens deze opleidingen heb gelopen kwam ik in contact met patiënten met allerlei tandvleesaandoeningen. Deze ervaringen zet ik vanzelfsprekend in tijdens mijn werk in mijn eigen praktijk.