Oud-Cromstrijensedijk WZ 26, Klaaswaal

0186 71 1107

Slechte Adem

Slechte Adem

Wanneer u van uzelf weet (of nog vervelender: te horen krijgt van anderen) dat u een slechte adem hebt denkt u misschien niet direct aan een bezoek aan de mondhygiënist om dit probleem op te lossen. Toch kan juist de mondhygiënist u helpen om weer een gezonde en frisse adem te krijgen. De specialist op dit gebied in de Hoeksche Waard vindt u in de praktijk van FRIS Mondhygiëne.

Oorzaken slechte adem

Een slechte adem kan veroorzaakt worden door een aantal verschillende oorzaken. Een ding hebben die oorzaken echter met elkaar gemeen: het probleem bevindt zich in uw mond. Bij veel mensen met een slechte adem is de oorzaak een achterliggend probleem: namelijk tandvleesontsteking. Een ontsteking geeft natuurlijk een geur af die niet echt prettig is, en dus is een slechte adem een vervelend gevolg. Datzelfde kan gebeuren wanneer u last hebt van aanslag op uw tong. Er bestaan namelijk bacteriën die zich op uw tong hechten en daar een laagje vormen dat verantwoordelijk is voor een vervelende geur. Het probleem bij een slechte adem vindt zijn oorsprong dus vrijwel altijd in een mondhygiëne die niet optimaal is. Er is echter wel goed nieuws: de mondhygiënist kan met een aantal kleine behandelingen de kwaliteit van uw adem spectaculair verbeteren.

Behandeling slechte adem

Komt u bij mondhygiënepraktijk FRIS om weer een frisse adem te krijgen dan zijn er verschillende mogelijkheden voor een behandeling. Uiteraard hangt het type behandeling af van het achterliggende probleem dat de slechte adem in uw geval veroorzaakt. Heeft het probleem te maken met een ontsteking van het tandvlees, dan passen we een behandeling toe waarmee de ontsteking wordt aangepakt. Is een laagje bacteriën op de tong de oorzaak van een slechte adem dan reinigen wij uw tong en leren u hoe u dit in het vervolg zelf kunt doen.

Mondzorg Fris adviseert u alleen gebruik te maken van de voor u voorgeschreven producten en behandelingen.

Kwaliteits Ragers
Wij leveren u de beste professionele ragers
Maak afspraak

Slechte adem?

U bent 1 klik verwijderd van een de juiste behandeling!

Zoekt u naar een oplossing? Neem contact op!