Oud-Cromstrijensedijk WZ 26, Klaaswaal

0186 71 1107

implantaten

U zou het misschien niet zeggen, maar juist wanneer u uw eigen tanden (of een gedeelte daarvan) niet meer hebt kunnen tandvleesproblemen vrij eenvoudig de kop opsteken. De implantaten of de gebitsprothese maakt het goed verzorgen en schoonmaken van het tandvlees namelijk niet zo eenvoudig. Wanneer de gebitsprothese of de implantaten niet goed gereinigd worden liggen tandvleesproblemen als gingivitis en parodontitis op de loer. Of u nu een gebitsprothese of één of meerdere implantaten hebt: het verzorgen van de mondhygiëne blijft bijzonder belangrijk. Uiteraard kunnen wij u ook op dit punt van waardevolle adviezen voorzien en bent u altijd welkom in de praktijk van FRIS.

Om de kwaliteit van een mondhygiënist te kunnen beoordelen biedt het Kwaliteit Register Mondhygiënisten (KRM) een goed beeld. In dit register zijn mondhygiënisten opgenomen die voldoen aan de hoogste normen waar het aankomt op kwaliteit en omgang met patiënten. Vanzelfsprekend is mondhygiëniste Valerie van Brakel-Hagen van FRIS ingeschreven in dit register. De kwaliteit van haar werk is dus verzekerd, en doordat er toetsing en nascholing plaatsvindt, onder andere door middel van cursussen, lezingen en congressen, blijft de kwaliteit op peil en onverminderd hoog. Dat betekent onder andere dat er in de praktijk van FRIS gewerkt wordt volgens de richtlijnen van de Wet Infectie Preventie (WIP).

 

Nazorg implantaten
Behoudt uw implantaten met de juiste mondverzorging. Wij adviseren u graag!
Neem contact op!

Mondverzorging voor behoud van uw implantaten!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes