Oud-Cromstrijensedijk WZ 26, Klaaswaal

0186 71 1107

Gebitsreiniging

Uw gebit is een behoorlijk kwetsbaar gebied, en dat geldt eigenlijk voor heel uw mond. Het is dan ook van het grootste belang dat u dit goed bijhoudt. Lukt dit niet voldoende, of kan uw gebit wel een grondige reiniging gebruiken dan bent u bij FRIS aan het juiste adres. Wij reinigen uw gebit op een adequate en grondige manier. Hierbij wordt aanslag en tandsteen verwijderd en ook polijsten we uw gebit. Deze behandeling valt bij ons onder de noemer ‘preventieve mondzorg’. Het resultaat is een stralend wit gebit dat gezond en fris aanvoelt.

De preventieve mondzorg die door FRIS wordt geboden zorgt ervoor dat uw tandvlees en uw gebit gezond blijven, dit is belangrijk want op deze manier voorkomt u problemen.

Hebt u aanslag op uw gebit door koffie, thee of roken en wilt u graag een schoner gebit? Dan bent u bij Fris Mondzorg Hoeksche Waard voor het verwijderen hiervan aan het juiste adres.

De juiste tandpasta
Wij adviseren u graag in het gebruik van de juiste tandpasta.
Neem contact op!

Een stralende lach kan al met één afspraak!

Gebitsreiniging hoeft niet pijnlijk en stressvol te zijn. Ervaar zelf de vriendelijke en zachtaardige benadering van onze praktijk.